HAPPY GARDEN MAARSSEN

HAPPY GARDEN MAARSSEN Al meer dan 35 jaar een begrip in Maarssenbroek!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1079 beoordelingen
17 jan 2020 om 23:03 Verwachte bezorgtijd bij bestellen 40 min. In werkelijkheid meer dan 90 min en na 2 x bellen met restaurant. Bovendien kreeg ik na 45 min bericht dat bestelling bezorgd was terwijl die in werkelijkheid waarschijnlijk nog niet eens bereid was. Super slecht
17 jan 2020 om 20:28 The food was perfect unfortunately a lot has spilled before opening... Too bad we had a lot of cleaning to do. But quality and taste is perfect so 5 stars for that. Maybe next time you can secure the food in a better way? We will order again for sure any.
12 jan 2020 om 20:00 Als of er een pot zout in was gevallen. Niet te eten. Ben blij als bij aisian delight de keuken klaar is volgende week.
8 jan 2020 om 15:35 uur gewacht op het eten vorige eigenaar veel sneller jammer terwijl nog geen tien minuten vandaan zitten
6 jan 2020 om 12:37 Desondanks een grote bestelling, was alles gemaakt met een goede kwaliteit en was alles nog lekker warm.
1 jan 2020 om 20:19 Ik heb meer dan 60 minuten gewacht op 2 loempia s en soep en 1 pisang goreng. Ik had het zelf kunnen halen, Happy Garden zit 5 minuten bij mij vandaan met de fiets.
27 dec 2019 om 8:57 Bezorging een uur te laat. Volgens de tracing info wel op tijd echter duurde het daarna nog een uur voordat we het eten thuis hadden!. Pangsit is niet ok. (taai en nauwelijks vulling) Bami was matig en lauw. Sashimi was ok. Over geheel genomen matig.
25 dec 2019 om 19:35 Eerder bezorgd dan de planning. Lekker warm en smaakte prima.